La Cap d’Assessoria Jurídica del COAPI BCN participa al curs “La protecció dels consumidors hipotecaris. La nova llei 5/2019”

07
Jun 2019

La Cap d’Assessoria Jurídica del COAPI BCN participa al curs “La protecció dels consumidors hipotecaris. La nova llei 5/2019”

Avui se celebra a Cambrils la cinquena edició del curs d’estiu sobre la nova Llei 5/2019 de crèdit immobiliari, que organitza la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la URV. En aquest curs es tracten aspectes com la protecció del consumidor en la fase prèvia a la formalització del préstec hipotecari, l’anàlisi de la seva solvència i la seva educació financera, així com els aspectes fiscals i processals d’interès.

La cap de l’Assessoria Jurídica del Col·legi d’APIS de Barcelona, Montserrat Junyent, participa en aquesta formació dins de la taula rodona “És la Llei 5/2019 una reforma suficient?” junt amb el Sr. Martín Garrido, notari de Tarragona i el Sr. Ángel Luis Cervantes Jiménez, registrador de la propietat de Cambrils.

El curs, dirigit a estudiants i professionals relacionats amb el món de l’habitatge, s’estructura en tres parts. A la primera es tractaran les qüestions més rellevants de la nova Llei 5/2019 respecte a la protecció dels consumidors hipotecaris. A la segona tindrà lloc un debat amb experts pràctics, públics i privats, sobre aquestes qüestions en format Taula Rodona. Finalment, a la darrera part es durà a terme una visita guiada per l’habitatge assequible de Cambrils.

Etiquetes:

    Artícles relacionats
    Deixa un comentari

    Deixar un comentari